12 zonnepanelen Pakket Risen 400Wp met Solis omvormer

 4.252,05 excl. btw

18 op voorraad

Bestel vandaag nog bij dé specialist in duurzame energieoplossingen

  • Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
  • Gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen
  • Snelle levering in heel België
Enkele kwaliteitsmerken

Dit Risen zonnenpanelen pakket bestaat uit:

Onder de standaard omstandigheden (schuindak op het zuiden zonder schaduw) wekt u met dit zonnepanelenpakket jaarlijks 4161 kWh aan duurzame stroom op.

Inclusief Solis Omvormer

Iedere zonnepaneleninstallatie heeft een omvormer nodig om de opgewekte zonnestroom (gelijkstroom) om te zetten in bruikbare wisselstroom in huis. Bij dit pakket zit een Solis omvormer. 

Solis Omvormer

  • Standaard 10 jaar productgarantie
  • Online monitoring van uw zonnepanelen
  • Zonnepanelen werken niet onafhankelijk van elkaar
  • Inzicht in de prestaties van de totale installatie, niet per paneel
  • Kiest u wanneer u geen last heeft van schaduwvorming en de panelen op slechts één dakzijde worden geplaatst. 

Installatie van deze Risen zonnepanelen

Met meer dan 12.000 gemonteerde zonnepanelen in Nederland, bent u verzekerd van een ervaren installateur als u voor Sun Green Energy kiest. In andere landen werken wij alleen met Doe het zelf pakketten. Onze vakkundige monteurs verzorgen de installatie van uw zonnepanelen daarom vaak al binnen 3 weken.

Houdt er rekening mee dat de vermelde kosten voor de installatie van deze zonnepanelen van toepassing zijn voor standaard situaties. We gaan daarbij uit van een dak met een maximale (goot/dakrand) hoogte van 7 meter en een kabeltraject op basis van maximaal 2,5 uur manuur arbeid en 10 meter AC-kabel. 

Doe-Het-Zelfpakket

Bent u een doe-het-zelver? Dan bezorgen wij de zonnepanelen, montagematerialen en handleiding bij u op locatie. Let wel op: de kabel van de omvormer naar de meterkast en de benodigde materialen voor de aansluiting in uw meterkast zijn in dit pakket niet inbegrepen. Wilt u de zonnepanelen op een plat dak installeren? Vergeet dan niet om de benodigde ballast bij uw bouwmarkt te halen volgens onze meegeleverde ballastlijst. Geleverde pakketten kunnen afwijken van bovenstaande samenstelling in verband met de situatie waar de panelen set dient geïnstalleerd te worden.

Voor aanvullende informatie of een afwijkend pakket kunt u uiteraard contact opnemen met één van onze adviseurs! 

BTW teruggaaf zonnepanelen

Wanneer u zonnepanelen koopt, dan kunt u nu nog de BTW terugvragen over de zonnepanelen en de installatie bij de Belastingdienst. Daardoor leveren uw zonnepanelen nog meer rendement op.

TOCH NOG TWIJFELS?

Onze ervaren adviseurs denken graag met u mee. Vraag een vrijblijvend adviesgesprek of offerte aan en ontdek de mogelijkheden! 

Bijkomende informatie

Gewicht277,8 kg

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “12 zonnepanelen Pakket Risen 400Wp met Solis omvormer” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *