SMA Sunny Tripower 10.0

 2.064,13 excl. btw

3-Fase | 10kW

1 op voorraad

Bestel vandaag nog bij dé specialist in duurzame energieoplossingen

  • Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
  • Gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen
  • Snelle levering in heel België
Enkele kwaliteitsmerken

3-Fase | 10kW  

SMA Sunny Tripower 10.0

De Sunny Tripower 10.0 is een eenvoudig te installeren omvormer, mede door het lage gewicht en compacte formaat. Installaties met lichte schaduwvorming zijn ook geen probleem door Shadefix, wat voorheen bekend stond als OptiTrac Global Peak. SMA houdt bovendien standaard alle omvormers automatisch in de gaten via SMA Smart Connected. Mocht er meer bewolking zijn of het betreft een complexe installatie is de omvormer gemakkelijk uit te breiden met optimizers vanwege de ingebouwde TS4-R communicatie.

Eenvoudige & snelle installatie

De omvormer heeft een compact formaat en is relatief licht van gewicht. Slechts 20,5kg. Alle aansluitingen zitten bovendien aan de onderkant, dus het is niet nodig om de behuizing te openen. Hierdoor is de omvormer eenvoudig te installeren en is er maar één installateur bij nodig. Nadat de omvormer is geplaatst kan de gebruikersinterface simpel benaderd worden door middel van een smartphone, tablet of ander geschikt apparaat.

Shadefix

Shadefix, voorheen OptiTrac Global Peak, zorgt voor optimalisatie in omgevingen met weinig tot middelzware bewolking. De Sunny Tripower 10.0 zal dan zonnecellen omzeilen die anders de stroomdoorvoer beperken. Op deze manier wordt vermogensverlies beperkt.

SMA Smart Connected

SMA Smart Connected is een automatisch systeem om omvormers van SMA te monitoren. Dit is geheel gratis en is direct beschikbaar. Op het moment dat er een probleem naar voren komt zal de installateur direct op de hoogte worden gesteld, evenals de klant. Op deze manier kan de installateur direct reageren. Als bij SMA op deze manier duidelijk wordt dat er een vervangende omvormer nodig is, zal SMA deze binnen 1 tot 3 dagen leveren.

Uitbreiding TS4-R optimizers

In geval van grotere of complexere installaties, evenals bij meer schaduwvorming, kan het systeem snel en eenvoudig uitgebreid worden met TS4-R optimizers. Op deze manier kunnen de zonnepanelen effectiever worden beheerd.

Kenmerken van Sunny Tripower 10.0

  • 3-Fase
  • 10kW
  • Beschermingsklasse van IP65.
  • Optioneel WIFI

Bijkomende informatie

Gewicht20,5 kg
Afmetingen46 × 49,7 × 17,6 cm
Diepte

Vermogen

10000

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “SMA Sunny Tripower 10.0” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *