Watts OneFlow S0002188 Waterontharder (ionisch) 

 410,63 excl. btw

Watts OneFlow waterontharder (ionisch), (bxhxl) 20x66x22cm, waterdebiet 0.1 – 1320l/h, aansturing overig, aansluitmaat (inch) 3/4″, capaciteit bij 10°D 1320l/h, waterdruk 1.03 – 6.9bar, watertemperatuur 10 – 38°C

Bestel vandaag nog bij dé specialist in duurzame energieoplossingen

  • Veelzijdig aanbod met scherpe prijzen
  • Gemakkelijk retourneren binnen 14 dagen
  • Snelle levering in heel België
Enkele kwaliteitsmerken

PRODUCTINFORMATIE

Het Watts OneFlow OFTWH-R Anti-Kalk systeem is een uniek anti-kalk systeem en maakt in haar werking geen gebruik van chemische reacties, zout of magneten. Dit maakt het product uniek en zorgt voor een duurzame kalkpreventie maar behoud cruciale en gezonde mineralen in het water zoals Calcium en Magnesium. Doordat het OneFlow systeem geen gebruik maakt van water of elektra in de filtering is er geen afvoer nodig bij dit product, dit maakt plaatsing gemakkelijker. Dit systeem is geschikt voor een huishouden van 1-3 personen.

Het Watts OneFlow systeem is ontwikkeld in de Verenigde Staten en heeft zich daar al meer dan 10 jaar bewezen, het is een zeer effectieve oplossing tegen kalk in normale huishoudens.

Hoe werkt het OneFlow systeem?

Oneflow bezit over een unieke technologie waarbij gebruik wordt gemaakt van een TAC patroon (Template Assisted Crystallization), door het gebruik van dit patroon worden calcium en magnesium omgezet in kristallen waardoor kalk zich niet meer kan hechten in buizen en op oppervlaktes. Deze kristallen houden 3 tot 4 dagen stand, lang genoeg om kalkvorming tegen te gaan. Een gemiddeld huishouden gebruikt ca. 250 tot 300 liter water per dag, in de leidingen van een normaal huis zit slechts 20 Liter. Door de voldoende doorstroming op een dag zullen de kristallen doorstromen en krijgen deze niet de kans om zich te hechten. Indien u langere tijd geen water gebruikt zullen de kristallen oplossen en zich hechten aan leidingen, dit wordt echter weer opgelost door de nieuwe kristallen die worden aangemaakt als u weer water gebruikt. De nieuwe kristallen zullen het gehechte kalk opnemen en zo al uw leidingen reinigen.

Een TAC-patroon gaat 2 tot 3 jaar mee, het is dus niet nodig deze regelmatig te vervangen.

Bijkomende informatie

Merk
Model

OneFlow

Waterdebiet

0.1 t/m 1320 l/h

Breedte

20 cm

Hoogte

66 cm

Waterdruk

1.03 t/m 6.9 bar

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Watts OneFlow S0002188 Waterontharder (ionisch) ” te beoordelen

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *